Halleluja-moment

När familjen var här och vi besökte Experience Music Project, en sorts musikmuseum, fanns där olika inspelningsstudioar att testa på. Det var häftigt. Vi bestämde oss för att spela in en låt. Man fick 15 minuters studiotid, 5 minuter för att öva, sedan rullade bandet i tio minuter. Ingen tid för omtagningar alltså. Vi klurade ut en låt vi kunde köra, vi fick hjälp av personalen att skriva ner texten och ackorden kluddades på baksidan av ett kvitto. Sedan in och spela in, resultatet fick man köpa på CD efteråt.

Dottern sjunger och sonen spelar gitarr med mig på lite bas. Bandnamnet är väl inte färdigförhandlat: jag försökte med "Peter & Fröna" men det uppskattade inte ungdomarna av obegriplig anledning. Skitkul grej, att kunna spela in musik proffsigt, borde finnas på fler ställen. Låten? "Halleluja". Ett riktigt Halleluja-moment!

Kommentarer
Postat av: Maria Kling

Hej Peter!
Har läst ikapp om din vistelse i landet "over there", verkar som du har en händelserik höst! Skönt att höra att du håller humöret uppe trots avsliten hälsena, hoppas det är bättre snart. Riktigt kul blogg!
/Maria

2007-11-10 @ 20:15:52
Postat av: Linda

WOW! Är det din dotter som sjunger alltså? NOT BAD!!!!

Riktigt fin sångröst!!!

Själv har jag gitarrlektion imorgon, och förhoppningsvis date på kvällen :-)

2007-11-11 @ 11:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0